
Veselības labad izslēdzot no ēdienkartes piena produktus, nebūt nav jāatsakās no našķēšanās ar kūkām un plātsmaizēm. Sulīgā bumbieru šarlote ir tam garšīgs pierādījums. Recepti iesaka mūsu lasītāja Eva Brauna.
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.
Bumbierus nomizo, sagriež kubiņos. MIltus bļodā sajauc ar cepamo pulveri.
Citā bļodā olas sakuļ ar cukuru viendabīgā masā. Pielej eļļu vai atlaidinātu margarīnu un iekuļ. Pa porcijām pievieno miltu maisījumu un iemaisa, lai nav kunkuļu, Pievieno bumbierus un iecilā masā.
Lej masu ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā veidnē, Mīklas virspusi, ja vēlas, var pārklāt ar bumbieru šķēlēm.
Cep 40 minūtes, tad izņem no krāsns, pārlej ar sojas jogurtu, kas sakults ar brūno cukuru un kanēli.
Kūku veidnē nedaudz atdzesē, tad izņem no veidnes, griež gabalos un pasniedz.
Lai labi garšo!