bumbieru kūka ar kakao krēmu
Foto: Aikāgaršo!
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Kūkai:
600 g
600 g kārtainā sviesta mīkla
kārtainā sviesta mīkla
700 g
700 g bumbieri
bumbieri
Krēmam:
4
4 olas
olas
400 ml
400 ml saldais krējums
saldais krējums
250 g
250 g brūnais cukurs
brūnais cukurs
1 TK
1 TK piparkūku garšvielas (maltas)
piparkūku garšvielas (maltas)
6 ĒK
6 ĒK kakao pulveri
kakao pulveri
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Pārsteidz un iepriecini ģimeni svētkos ar gardu saldo pīrāgu, kas pildīts ar bumbieriem un kakao krēmu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apaļā pīrāga formā ieklāj 400 gramus kārtainās sviesta mīklas.

    Bumbierus noskalo, sagriež 4 daļās un izņem serdes.Sagrieztos bumbierus kārto uz mīklas.

    Uzkarsē saldo krējumu līdz vārīšanās temperatūrai. Sakuļ olas ar cukuru, pievieno kakao un piparkūku garšvielu. Uzkarsēto krējumu lej sakultās olās un samaisa. Liek uz uguns un maisot iebiezina krēmu. Iebiezināto kakao krēmu pārlej bumbieriem.

    200 g kārtainās mīklas sagriež strēmelītēs un kārto tās virs kakao krēma un bumbieriem.

    Cep pīrāgu 170 grādos aptuveni 30 - 35 minūtes.

    Pirms pasniegšanas to pilnībā atdzesē.

    "Aikāgaršo" padoms! Pamēģini pīrāga pildījumam izmantot ābolus un kakao vietā pievienot vaniļu, mandeles vai nelielu daudzumu citrusu augu sulas.

    Lai labi garšo!

    Receptes autors: "Aikāgaršo!"

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form