Foto: Shutterstock
Īpaši gardais bumbieru un riekstu ievārījums. Izteiksmīgākai garšai pievieno mazliet rumu un vaniļu.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgmizoti bumbieri500 gcukurs3 gab.paciņas vaniļas cukura2 ĒKrums50 gsasmalcināti rieksti

Sagatavošana

1

Bumbierus sagriež gabaliņos un kopā ar cukuru ieber pannā vai seklā katlā, uzvāra un uz mazas uguns turpina vārīt līdz izveidojas biezenis.

2

Pievieno vaniļas cukuru un vēlreiz uzvāra. Pielej rumu un pieber kapātus riekstus, piemēram, valriekstus vai lazdu riekstus.

3

Pilda sterilizētās burciņās un aizvāko.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!