TV šova "Mūsdienu Latvijas garša" finālists Artūrs Freibergs piedāvā šo gardo meksikāniskā ēdiena recepti - burito ar vistu.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kviešu tortilja Ķīnas saldskābā mērce vistas fileja skābs krējums pupiņas salātu lapas siers avokado

Sagatavošana

1

Smalki sagriež kūpinātu vistas fileju un sajauc ar pupiņām, pievieno Ķīnas saldskābo mērci ar dārzeņiem, izmaisa.

2

Pēc tam uzsilda tortilju, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapām, rīvētu sieru, vistas gaļu un gabaliņos sagrieztu avokado.

3

Tortilju sarullē un pasniedz kopā ar skābo krējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!