15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kviešu tortilja Ķīnas saldskābā mērce vistas fileja skābs krējums pupiņas salātu lapas siers avokado
Sagatavošana
1
Smalki sagriež kūpinātu vistas fileju un sajauc ar pupiņām, pievieno Ķīnas saldskābo mērci ar dārzeņiem, izmaisa.
2
Pēc tam uzsilda tortilju, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapām, rīvētu sieru, vistas gaļu un gabaliņos sagrieztu avokado.
3
Tortilju sarullē un pasniedz kopā ar skābo krējumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit