Asais burito ar liellopa gaļu un papriku
Foto: Santa Maria
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g strēmelītēs sagriezta liellopa gaļa
strēmelītēs sagriezta liellopa gaļa
1
1 iepakojums Santa Maria burito garšvielu maisījuma
iepakojums Santa Maria burito garšvielu maisījuma
1
1 saldā paprika
saldā paprika
1
1 iepakojums Santa Maria kviešu miltu tortilju
iepakojums Santa Maria kviešu miltu tortilju
 
asā tako mērce vai Santa Maria sarkano tomātu salsa
asā tako mērce vai Santa Maria sarkano tomātu salsa
Piedevām:
 
salātlapas
salātlapas
 
šķēlēs sagriezts tomāts
šķēlēs sagriezts tomāts
 
rīvēts siers
rīvēts siers
 
Santa Maria gvakomoles mērce
Santa Maria gvakomoles mērce
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Meksikāņu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ļoti ātri pagatavojamu vakariņu ideja tex-mex cienītājiem - burito ar liellopa gaļas strēmelītēm un saldo papriku.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apcep gaļu sviestā. Pievieno garšvielu maisījumu un strēmelītēs sagrieztu saldo papriku. Apmaisa un sautē bez vāka 2-3 minūtes.

    Tortiljas uzsilda cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, kārto uz tām gaļu un papriku.

    Pāri kārto pārējās piedevas un pievieno tako mērci. Satin burito un bauda.

    Padoms: lai burito būtu sātīgāks, pievieno pildījumam vārītus rīsus.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form