Asais burito ar liellopa gaļu un papriku
Foto: Santa Maria
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti ātri pagatavojamu vakariņu ideja tex-mex cienītājiem - burito ar liellopa gaļas strēmelītēm un saldo papriku.

Apcep gaļu sviestā. Pievieno garšvielu maisījumu un strēmelītēs sagrieztu saldo papriku. Apmaisa un sautē bez vāka 2-3 minūtes.

Tortiljas uzsilda cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, kārto uz tām gaļu un papriku.

Pāri kārto pārējās piedevas un pievieno tako mērci. Satin burito un bauda.

Padoms: lai burito būtu sātīgāks, pievieno pildījumam vārītus rīsus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form