Foto: Shutterstock
Burkāni piena mērcē gardam aizdaram.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
1 kgburkāni50 gsviests sāls cukurs2 glāzespiens1 ĒKkviešu milti2 ĒKsaldais krējums (biezs) sviests

Sagatavošana

1

Notīrītus, nomazgātus burkānus sagriež vienādos gabaliņos, apcep sakarsētā sviestā, pievieno sāli, cukuru, pārlej ar piena mērci un apmaisot sautē uz mazas liesmas mīkstus.

2

Piena mērce: miltus izkarsē sviestā, atšķaida ar karstu pienu, vāra 10 minūtes, pievieno krējumu, sāli.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!