Burkānos un ķiplokos taukšķēti turku zirņi
Foto: DELFI
2.6667 3
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes turku zirņi
turku zirņi
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns
1 TK
1 TK angļu sinepes
angļu sinepes
1 TK
1 TK vusteršīras mērce
vusteršīras mērce
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sautējumi
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lai darba dienās nebūtu jākar zobi vadzī, vērts brīvdienās iegādāties pāris bundžiņas turku zirņu, ko ātri pārvērst garšīgos sautējumos. Apcep pannā sīpolus, burkānus un ķiplokus, piešauj zirņus un sātīgas vakariņas gatavas!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Smalki sagriež sīpolu un uz rupjās rīves sarīvē burkānu. Sakarsē pannā olīveļļu un viegli apcep dārzeņus.

    Caurdurī nokāš konservētos turku zirņus un pievieno dārzeņiem pannā. Var izmantot arī sālsūdenī vārītus turku zirņus.

    Iespiež ķiploka daiviņu, pievieno piparus, angļu sinepes un tējkaroti Vusteršīras mērces.

    Saplucina spinātu lapiņas un iemaisa pannā. Sutina trīs minūtes, tad nogriež liesmu un atstāj garšām savilkties.

    Sautējumu var ēst gan karstu, gan jau atdzisušu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form