Burkānu-ābolu salāti ar rukolu un valriekstiem
Foto: Shutterstock
3.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g rukola
rukola
2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni
2 gab.
2 gab. āboli
āboli
0.5 glāze
0.5 glāze bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
pēc garšas
pēc garšas citrona sula
citrona sula
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK sasmalcināti valriekstu kodoli
sasmalcināti valriekstu kodoli
šķipsna
šķipsna cukurs
cukurs
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Svaigēšana
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Svaigi un kraukšķīgi ābolu - burkānu salāti ar rukolu, bezpiedevu jogurtu un valriekstiem

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānus un ābolus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.

    Samaisa, liek uz šķīvjiem, kur jau uzlikta rukola, pārlej ar bezpiedevu jogurtu, pievieno citrona sulu, sāli, cukuru un grauzdētus valriekstus.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form