5.0000 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
500 naža gals
500 ml

Burkānu - biezpiena piena zupa karstai vasaras dienai.

Uz rupjas rīves sarīvētus burkānus, noskalotas rozīnes pārlej ar ūdeni.

Visu vāra 2-3 minūtes, tad atdzesē. Pievieno biezpienu, pienu, krējumu. Pasniedz aukstu.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form