
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
1.5 kg burkāni
burkāni1 kg
1 kg ievārījuma cukurs
ievārījuma cukurs2 gab.
2 gab. citroni
citroniBurkānu ievārījums ar citroniem - ievārījuma plaukta neparastais viesis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Tiem uzber virsū cukuru un tā atstāj vairākas stundas, līdz burkāni peld cukura sīrupā. Var atstāt vēsumā uz visu nakti.
Vārot ievārījumu, pievieno norīvētu citronu miziņu un citronu sulu. Visu karsē 35-40 minūtes (kopš brīža, kad masa sāk burbuļot) uz lēnas uguns. Karstu pilda burciņās, azvāko un atdzesē.
Iesūtīja: Zaķa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.