Foto: Shutterstock
Burkānu-kartupeļu bumbiņas pasniedz ar krējuma mērci vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gburkāni250 gvārīti kartupeļi40 gmanna1 gab.ola dilles pētersīļu zaļumi sāls rīvmaize tauki

Sagatavošana

1

Burkānus sarīvē, vārītus kartupeļus sarīvē vai samaļ. Burkānu un kartupeļu masai pievieno mannu, olu, sāli, sasmalcinātus zaļumus.

2

Izveido bumbiņas, apviļā rīvmaizē, sakarsētos taukos vai taukvāres katlā apcep zaltaini brūnas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!