Foto: Shutterstock
Burkānu ķīselis, kas kaut reizi noteikti jānogaršo.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 gburkāni200 gūdens25 gcukurs15 gkartupeļu milti1 gcitronskābe

Sagatavošana

1

Ūdeni uzvāra, pievieno uz sakņu rīvītes skaidiņās sarīvētus burkānus un vāra, līdz tie mīksti.

2

Tad pievieno cukuru, citronskābi vai sīki sasmalcinātas cidonijas 25 g, atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra, lej traukā un pārkaisa ar cukuru.

3

Atdzesē un pasniedz ar pienu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!