Foto: Shutterstock
Burkānu kūka no burkānu biezumiem, kas palikuši pāri pēc sulas spiešanas.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 glāzesburkāni1 glāzemilti1 TKcepamais pulveris1 TKsoda2 gab.olas0.5 glāzecukurs0.5 glāzeeļļa

Sagatavošana

1

Burkānu biezumus (kas palikuši pēc sulas izspiešanas) ieliek traukā, pievieno miltus, cepamo pulveri, sodu, olas, cukuru, eļļu un kārtīgi samaisa.

2

Mīklu lej tortes formā, kas ieziesta ar eļļu un izkaisīta ar miltiem.

3

Cep 180*C 45 - 50 minūtes - iepriekš sakarsēta cepeškrāsnī.

4

Torti izņem no krāsns, ļauj tai pastāvēt 10 minūtes, tad izņem no formas un pasniedz.

* burkānu biezumus var sajaukt ar gatavo kēksu vai vafeļu maisījumu.

Iesūtīja: Aija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!