60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 glāzesburkāni1 glāzemilti1 TKcepamais pulveris1 TKsoda2 gab.olas0.5 glāzecukurs0.5 glāzeeļļa
Sagatavošana
1
Burkānu biezumus (kas palikuši pēc sulas izspiešanas) ieliek traukā, pievieno miltus, cepamo pulveri, sodu, olas, cukuru, eļļu un kārtīgi samaisa.
2
Mīklu lej tortes formā, kas ieziesta ar eļļu un izkaisīta ar miltiem.
3
Cep 180*C 45 - 50 minūtes - iepriekš sakarsēta cepeškrāsnī.
4
Torti izņem no krāsns, ļauj tai pastāvēt 10 minūtes, tad izņem no formas un pasniedz.
* burkānu biezumus var sajaukt ar gatavo kēksu vai vafeļu maisījumu.
Iesūtīja: Aija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit