Burkānu kūka no burkānu biezumiem
Foto: Shutterstock
4.1250 8
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
1 glāze
1 TK
2 gab.
0.5 glāze
0.5 glāze

Burkānu kūka no burkānu biezumiem, kas palikuši pāri pēc sulas spiešanas.

Burkānu biezumus (kas palikuši pēc sulas izspiešanas) ieliek traukā, pievieno miltus, cepamo pulveri, sodu, olas, cukuru, eļļu un kārtīgi samaisa.

Mīklu lej tortes formā, kas ieziesta ar eļļu un izkaisīta ar miltiem.

Cep 180*C 45 - 50 minūtes - iepriekš sakarsēta cepeškrāsnī.

Torti izņem no krāsns, ļauj tai pastāvēt 10 minūtes, tad izņem no formas un pasniedz.

* burkānu biezumus var sajaukt ar gatavo kēksu vai vafeļu maisījumu.

Iesūtīja: Aija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form