Foto: Shutterstock
Burkānu mērce - pasniedz pie zivīm un vārītiem dārzeņiem.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gburkāni1 pētersīļu sakne1 sīpols50 geļļa0.5 glāzeasā tomātu mērce1 TKkartupeļu ciete1 glāzeūdens sāls cukurs pipari

Sagatavošana

1

Sarīvētus burkānus, sasmalcinātu pētersīļa sakni un sīpolus karsē eļļā mīkstus, pievieno aso tomātu mērci, kartupeļu cieti, izmaisa.

2

Atšķaida ar karstu ūdeni, pieliek sāli, cukuru, piparus un sautē 10 minūtes.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!