
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g burkāni
burkāni1
1 pētersīļu sakne
pētersīļu sakne1
1 sīpols
sīpols50 g
50 g eļļa
eļļa0.5 glāze
0.5 glāze asā tomātu mērce
asā tomātu mērce1 TK
1 TK kartupeļu ciete
kartupeļu ciete1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens sāls
sāls cukurs
cukurs pipari
pipariBurkānu mērce - pasniedz pie zivīm un vārītiem dārzeņiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sarīvētus burkānus, sasmalcinātu pētersīļa sakni un sīpolus karsē eļļā mīkstus, pievieno aso tomātu mērci, kartupeļu cieti, izmaisa.
Atšķaida ar karstu ūdeni, pieliek sāli, cukuru, piparus un sautē 10 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.