Foto: Shutterstock
Sulīgi burkānu plācenīši, kas vislabāk garšos ar aukstu skābo krējumu.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sarīvēti burkāni vai burkānu pārpalikumu pēc sulas spiešanas ola manna sāls cukurs rīvmaize skābs krējums pasniegšanai

Sagatavošana

1

Burkānus sajauc ar olu, mannu, sāli un cukuru un samīca. Mīklai jābūt tādai, kā kotlešu mīklai.

2

Veido kotletes/plācenīšus, apviļā rīvmaizē un cep uz sakarsētas pannas, no abām pusēm gatavus.

3

Plācenīši nedaudz jūk laukā, tāpēc uzmanīgi jāpārmet uz otru pusi. Ļoti garšīgi ar skābu krējumu.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!