Foto: Shutterstock
Viegla zupa vakariņām ar burkāniem, rīsiem un gaļu.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļas kauli kartupeļi burkāni rīsi garšvielu maisījums bez sāls sāls

Sagatavošana

1

Kaulus liek katlā, uzlej ūdeni, vāra uz lielas uguns līdz uzvārās, noputo, piemet sāli, uzliek vāku un vāra uz vidēji mazas uguns līdz gaļa gatava. Gaļu izņem.

2

Pievieno rīvētus vai ripiņās sagrieztus burkānus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, garšvielas un uzvāra. Tad uguni nogriež vidēju un pavāra ~ 5 minūtes. Piemet rīsus un sāli pēc nepieciešamības.

3

Gaļu atkaulo un piemet zupai. Kad kartupeļi, burkāni un rīsi gatavi, tad nogriež uguni un zupa gatava.

*Gaļu var pievienot arī katrai porcijai.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!