Foto: Shutterstock
Gardi burkānu salāti ar pikantu ingvera un citrusaugļu mērci. Salātos paslēpušās rozīnes un valrieksti, taču tās var aizvietot ar svaiga ābola gabaliņiem, bet valriekstu vietā izmantot jebkurus citus riekstus.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gburkāni saujarozīnes saujavalrieksti pēc garšassāls1 TKsarīvēts ingvers1 citrons1 apelsīns200 gbezpiedevu jogurts

Sagatavošana

1

Rozīnes aplej ar verdošu ūdeni un ļauj tām uzbriest.

2

Pagatavo mērci – ingveru liek bļodiņā un pievieno šķipsnu norīvētas citrona un apelsīna miziņas. Pēc tam pievieno izspiestu citrona un apelsīna sulu, jogurtu un mērci samaisa.

3

Bļodā sarīvē burkānus, pieber tiem nokāstas rozīnes un sasmalcinātus valriekstus.

4

Visu pārlej ar mērci, pievieno sāli un samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!