Burkānu salāti korejiešu gaumē
Foto: Shutterstock
3.7600 25
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas

Korejas burkāni - pikanti un veselīgi. Tie izceļas ar raksturīgo koreandra-ķiploku garšu salikumu un ir lieliska piedeva gaļas ēdieniem. Ja vēlies atpūsties no gaļas, Korejas burkāni piešķirs jaunas garšas kartupeļiem un rīsiem.

Burkānus sarīvē garos salmiņos.

Katlā uzkarsē eļļu;saulespuķu eļļa, bet ļoti svarīgi ir nepārkarsēt, lai neuzvārītos, noņem no plīts, tad pieliek cukuru, sāli, koriandru, piparus.

Uzliek atkal uz plīts un uz ļoti mazas uguns maisot visu pasilda 2-3 minūtes. Galvenais, lai nesāk vārīties! Tas nekas, ka cukurs un sāls nebūs kārtīgi izkusuši.
Noņem no plīts, pielej etiķi, pieliek burkānus, saspiestus ķiplokus 1-2 galviņas (nejaukt ar daiviņām), samaisa kārtīgi un uz 24 stundām liek ledusskapī.

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form