Burkānu - saldā krējuma mērce ar baziliku un citrona miziņu
Foto: Shutterstock
3.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Burkānu - saldā krējuma mērce būs āri pagatavojama, garda un sātīga piedeva pamatēdienam.

Saldā krējumu uzkarsē, pievieno smalki rīvētus burkānus, sāli un piparus.

Pakarsē līdz maliet sabiezējusi, pierīvē miziņu, pieliek smalki sakapātu baziliku.

Izslēdz uguni. Notur 5 min. Lej uz karstiem makaroniem, rīsiem vai kartupeļu biezputras.

Iesūtīja: Vina

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form