Foto: Shutterstock
Gardi un veselīgi ābolu salāti ar burkāniem, ķiplokiem un selerijas sakni.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.āboli3 gab.burkāni0.5 selerijas sakne3 ķiploka daiviņas4 ĒKbezpiedevu jogurts1 TKcukurs pēc garšassāls pēc garšascitronu sula

Sagatavošana

1

Ābolus, burkānus un selerijas sakni sarīvē uz rupjās rīves, ķiplokus – uz smalkās rīves.

2

Visu liek salātu traukā, pārlej ar bezpiedevu jogurtu, pievieno sāli, cukuru un citronu sulu, samaisa.

Salātiem pēc garšas jābūt saldskābiem.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!