Burkānu sviests
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg burkāni
burkāni
150 g
150 g sviests
sviests
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
1
1 čili pipars
čili pipars
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 TK
1 TK ingvera pulveris
ingvera pulveris
1 TK
1 TK kumins
kumins
1 TK
1 TK koriandrs
koriandrs
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Pasaules Virtuve
  • Burkānus var ne vien sarīvēt salātos, bet arī ziest uz maizes, pavisam ātri un vienkārši no tiem pagatavojot garšvielām pagātu un krēmīgu burkānu sviestu. Recepti piedāvā Linda Vilmansone-Virbule sadarbībā ar "Fiskars".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.

    Pannā izkausē ēdamkaroti sviesta un apcep burkānus. Cep, līdz tie mīksti un zeltaini. Ja nepieciešams, var pievienot mazliet dārzeņu buljona vai ūdens, lai tie nepiedegtu.

    Uz sausas pannas apgrauzdē kumina un koriandra sēklas, līdz sāk izdalīties aromāts. Sēklas saberž vai sablenderē viendabīgā pulverī.

    Virtuves kombainā vai blenderī liek apceptos burkānus, čili piparu, ķiploku, ingvera pulveri, medu, kumina un koriandra maisījumu un atlikušo sviestu.

    Visu sablendē viendabīgā masā. Pasniedz kopā ar maizi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form