50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgburkāni1 glāzeeļļa3 glāzesmilti3 glāzescukurs6 glāzeolas20 gkanēlis (vai labāk - piparkūku garšviela)20 gcepamais pulveris1 glāzerozīnes400 gbezpiedevu krēmsiers250 mlsaldais krējums pēc garšascukurs vaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Eļļu, olu, cukuru, kanēli, cepamo pulveri samaisa, pieliek klāt rozīnes, un tad uz rupjās rīves sarīvētus burkānus. Kārtīgi samaisa, pieliek miltus.
2
Kad viss samaisīts, liek cepties mazā uguntiņā (nu ne līdz 200 grādiem, mazāk). Jācep apmēram stundu. Uz cepampapīra, pamet bišku miltiņus apakšā.
3
Kad gatavs, sagriež gareniski vairākās daļās. Starp kārtām liek krēmsieru, kas samaisīts ar putukrējumu. Uz šo lērumu vajag 2 paciņas krēmsiera un paku saldā krējuma, kā arī cukuru un vaniļas cukuru.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit