Foto: Shutterstock
Burkānu torte ar kanēli - Mārtiņdienas cienastam.
50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgburkāni1 glāzeeļļa3 glāzesmilti3 glāzescukurs6 glāzeolas20 gkanēlis (vai labāk - piparkūku garšviela)20 gcepamais pulveris1 glāzerozīnes400 gbezpiedevu krēmsiers250 mlsaldais krējums pēc garšascukurs vaniļas cukurs

Sagatavošana

1

Eļļu, olu, cukuru, kanēli, cepamo pulveri samaisa, pieliek klāt rozīnes, un tad uz rupjās rīves sarīvētus burkānus. Kārtīgi samaisa, pieliek miltus.

2

Kad viss samaisīts, liek cepties mazā uguntiņā (nu ne līdz 200 grādiem, mazāk). Jācep apmēram stundu. Uz cepampapīra, pamet bišku miltiņus apakšā.

3

Kad gatavs, sagriež gareniski vairākās daļās. Starp kārtām liek krēmsieru, kas samaisīts ar putukrējumu. Uz šo lērumu vajag 2 paciņas krēmsiera un paku saldā krējuma, kā arī cukuru un vaniļas cukuru.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!