Burkānu torte ar siera krēmu
Foto: Shutterstock
3.5714 14
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Svētku viesiem - gardā burkānu torte ar siera krēmu.

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves un sajauc ar eļļu.

Olas sakuļ ar cukuru. Iemaisa sarīvētos burkānus ar eļļu.

Miltus, kanēli, cepamo pulveri, sāli un vaniļas cukuru sajauc atsevišķā traukā.

Tad sajauc visu kopā, lej veidnē un cep 190 grādos vienu stundu.

Kūku atdzesē un sagriež uz pusēm divās ripās.

Atsevišķā bļodā saputo siltu sviestu, pievieno daļu cukuru un saputo gaisīgā masā. Tad pa karotei liec klāt krēmsieru (istabas temperatūrā), cukuru, vaniļas cukuru un saputo gaisīgā krēmā.

Krēmu smērē starp kārtām un apsmērē arī malas un apziež virspusi. Ļauj kūkai ievikties ledusskapī vismaz divas stundas.

Iesūtīja: minkinja

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form