
Svētku viesiem - gardā burkānu torte ar siera krēmu.
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves un sajauc ar eļļu.
Olas sakuļ ar cukuru. Iemaisa sarīvētos burkānus ar eļļu.
Miltus, kanēli, cepamo pulveri, sāli un vaniļas cukuru sajauc atsevišķā traukā.
Tad sajauc visu kopā, lej veidnē un cep 190 grādos vienu stundu.
Kūku atdzesē un sagriež uz pusēm divās ripās.
Atsevišķā bļodā saputo siltu sviestu, pievieno daļu cukuru un saputo gaisīgā masā. Tad pa karotei liec klāt krēmsieru (istabas temperatūrā), cukuru, vaniļas cukuru un saputo gaisīgā krēmā.
Krēmu smērē starp kārtām un apsmērē arī malas un apziež virspusi. Ļauj kūkai ievikties ledusskapī vismaz divas stundas.
Iesūtīja: