80Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
6 lieli burkāni1 glāzeeļļa4 gab.olas300 gcukurs300 gmilti1 TKkanēlis1 TKcepamais pulveris1 TKsāls1 TKvaniļas cukurs KRĒMAM:125 gPhiladelphia siers30 gsviests125 gpūdercukurs1 TKvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves un sajauc ar eļļu.
2
Olas sakuļ ar cukuru. Iemaisa sarīvētos burkānus ar eļļu.
3
Miltus, kanēli, cepamo pulveri, sāli un vaniļas cukuru sajauc atsevišķā traukā.
4
Tad sajauc visu kopā, lej veidnē un cep 190 grādos vienu stundu.
5
Kūku atdzesē un sagriež uz pusēm divās ripās.
6
Atsevišķā bļodā saputo siltu sviestu, pievieno daļu cukuru un saputo gaisīgā masā. Tad pa karotei liec klāt krēmsieru (istabas temperatūrā), cukuru, vaniļas cukuru un saputo gaisīgā krēmā.
7
Krēmu smērē starp kārtām un apsmērē arī malas un apziež virspusi. Ļauj kūkai ievikties ledusskapī vismaz divas stundas.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit