Burkānu un ābolu salāti ar krabju nūjiņām
Foto: Privātais arhīvs
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g burkāni
burkāni
2–3 gab.
2–3 gab. saldskābi vai skābi āboli
saldskābi vai skābi āboli
250 g
250 g krabju nūjiņas
krabju nūjiņas
1–2 gab.
1–2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2–3 ĒK
2–3 ĒK majonēze
majonēze
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dažādi salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Svaiga un kraukšķīga salātu kombinācija – burkāni un āboli, kas papildināti ar krabju nūjiņām. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānus un ābolus nomizo. Pēc tam tos sarīvē uz rupjās rīves – ābolus atsevišķā traukā, lai nostājas to sula, tad pārliek vienā traukā.

    Krabju nūjiņas sagriež mazos kubiņos. Ķiploku izspiež. Pievieno salātu bļodā pārējām sastāvdaļām.

    Pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi apmaisa un atstāj ledusskapī, lai garšas savilktos, vismaz uz 30 minūtēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.