Foto: Privātais arhīvs

Svaiga un kraukšķīga salātu kombinācija – burkāni un āboli, kas papildināti ar krabju nūjiņām. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gburkāni gab.saldskābi vai skābi āboli250 gkrabju nūjiņas gab.ķiploka daiviņas ĒKmajonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Burkānus un ābolus nomizo. Pēc tam tos sarīvē uz rupjās rīves – ābolus atsevišķā traukā, lai nostājas to sula, tad pārliek vienā traukā.

2

Krabju nūjiņas sagriež mazos kubiņos. Ķiploku izspiež. Pievieno salātu bļodā pārējām sastāvdaļām.

3

Pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi apmaisa un atstāj ledusskapī, lai garšas savilktos, vismaz uz 30 minūtēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!