
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g burkāni
burkāni2–3 gab.
2–3 gab. saldskābi vai skābi āboli
saldskābi vai skābi āboli250 g
250 g krabju nūjiņas
krabju nūjiņas1–2 gab.
1–2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas2–3 ĒK
2–3 ĒK majonēze
majonēze pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas pipari
pipariSvaiga un kraukšķīga salātu kombinācija – burkāni un āboli, kas papildināti ar krabju nūjiņām. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Burkānus un ābolus nomizo. Pēc tam tos sarīvē uz rupjās rīves – ābolus atsevišķā traukā, lai nostājas to sula, tad pārliek vienā traukā.
Krabju nūjiņas sagriež mazos kubiņos. Ķiploku izspiež. Pievieno salātu bļodā pārējām sastāvdaļām.
Pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi apmaisa un atstāj ledusskapī, lai garšas savilktos, vismaz uz 30 minūtēm.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.