Burkānu un siera sviestmaizes
Foto: DELFI
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Burkānu un siera sviestmaizes gardas launagam.

Notīrītus, noskalotus burkānus sarīvē uz vidēji rupjas dārzeņu rīves un sviestā viegli apcep.

Pievieno garšvielas, atdzesē un liek uz baltmaizes šķēles, kas apsmērēta ar sviestu, pārkaisa biezu kārtu sarīvēta siera.

Iesūtīja: Diāna

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form