Burkānu zupa ar pupiņām
Foto: Shutterstock
3.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2
2 sīpoli
sīpoli
450 g
450 g burkāni
burkāni
1 ĒK
1 ĒK garam masala
garam masala
1
1 citrona sula
citrona sula
1 l
1 l dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
200 ml
200 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
400 g
400 g konservētas pupiņas
konservētas pupiņas
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārša un ļoti garda burkānu krēmzupa, kurā iemaisītas konservētās pupiņas. Zupai svaiguma noti piešķirs svaigā citronu sula.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā uzkarsē eļļu. Saber tajā sakapātus sīpolus un gabaliņos sagrieztus burkānus. Apcep dažas minūtes, līdz sīpoli caurspīdīgi. Tad pievieno garam masala garšvielas un pasutina dārzeņus vēl minūti.

    Pēc tam dārzeņiem pārlej svaigi spiesto citrona sulu un buljonu. Vāra aptuveni 10 minūtes, līdz burkāni mīksti. Tad pievieno kokosriekstu pienu. Zupu pēc tam sablenderē, lai iegūtu krēmzupas konsistenci.

    Sablenderētajai zupai pievieno nokāstas konservētās pupiņas un vēlreiz uzsilda, lai pupiņas būtu karstas. Pasniedz, kamēr zupa silta. Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form