Foto: Shutterstock
Pusdienu pikantais čahohbili no vistas.
55Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
150 gvistas vai cāļa gaļa60 gsīpoli1 ĒKmilti15 gsviests10 gtomātu pasta30 gtomāti1 TKvīna etiķis1 gab.ķiploka daiviņa sāls garšvielas pētersīļi vai koriandrs

Sagatavošana

1

Vistu vai cāli sagriež gabaliņos, ~30 g smagos, lai sanāk, ka 5-6 gabaliņi uz porciju.

2

Sagriezto gaļu liek uz stipri sakarsētas pannas, kur jau ir uzlietas un sakarsētas taukvielas un ātri apcep līdz veidojas brūna garoziņa.

3

Tad pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu pastu, traukam uzliek vāku un sautē, uz vidējas uguns, 15-20 minūtes.

4

Tad pievieno šķēlītēs, nomizotus tomātus, etiķi vai citrona sulu, izspiestu vai smalki sagrieztus ķiplokus, melnos piparus graudiņos, sāli, sagrieztus zaļumus, piparmētras zariņu, dilles. Atkal uzliek vāku un turpina sautēt 8-10 minūtes.

Čahohbili pasniedz ar sagrieztiem pētersīļu vai diļļu zaļumiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!