
Loading...
Sastāvdaļas
40 g
40 g caļa gaļa
caļa gaļa40 g
40 g vārīti rīsi
vārīti rīsi 10 g
10 g kukurūza
kukurūza20 g
20 g burkāni
burkāni50 ml
50 ml ūdens
ūdensRūpējoties par mazuli - cālis ar rīsiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Cāli iepriekš cep cepeškrāsnī nelielā karstumā ar vāku nosegtā traukā vai folijā.
Noņem ādu un kaulus, lai paliktu tikai mīkstā gaļa.
Burkānus izvāra mīkstus.
Pagatavo biezeni no cāļa gaļas, rīsiem, kukurūzas un burkāniem.
Vajadzības gadījumā sajauc ar novārījuma ūdeni.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.