Vistu sadala četrās daļās. No visām pusēm apbrūnina sakarsētās taukvielās. Liek katliņā.
Sojas mērci sajauc ar ingveru, tumšo cukuru, apm. 50 g konservētā ananāsa šķidruma, vīna etiķi, sāli, pipariem, kajēnas pipariem un ūdeni. Pārlej vistai. Katlam uzliek vāku.
Ēdienu sautē uz lēnas uguns 20-25 minūtes. Kad līdz sautēšanas beigām atlikušas 5 minūtes, pievieno gabaliņos sagrieztus ananāsus un puravu (10 cm). Iebiezina ar ūdenī izšķīdinātiem miltiem. Vāra 3-5 minūtes.
Iesūtīja:Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit