Cālis austrumnieku gaumē ar konservētiem ananāsiem un puravu.

Vistu sadala četrās daļās. No visām pusēm apbrūnina sakarsētās taukvielās. Liek katliņā.

Sojas mērci sajauc ar ingveru, tumšo cukuru, apm. 50 g konservētā ananāsa šķidruma, vīna etiķi, sāli, pipariem, kajēnas pipariem un ūdeni. Pārlej vistai. Katlam uzliek vāku.

Ēdienu sautē uz lēnas uguns 20-25 minūtes. Kad līdz sautēšanas beigām atlikušas 5 minūtes, pievieno gabaliņos sagrieztus ananāsus un puravu (10 cm). Iebiezina ar ūdenī izšķīdinātiem miltiem. Vāra 3-5 minūtes.

Iesūtīja:Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!