60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cāļu mādziņas sviests sīpoli milti saldais krējums
Sagatavošana
1
Noskalo mādziņas, citreiz ir drusku klāt zaļums no žults, kas sabojā ēdiena garšu.
2
Uz pannas uzlej ūdeni. Mādziņas liek uz pannas sautēties, vāku virsū, kad ūdens novārās - vēlreiz ūdeni uzlej, bet vāku neliek. Kad ūdens novārījies, uzmet piciņu sviesta un apcep, klāt pieliek uz atsevišķas pannas ceptus sīpolus, drusku pieliek miltus. Nedaudz pacepina, klāt pielej saldo krējumu.
3
Laika ziņā es šmorēju apmēram 1 stundu.
Iesūtīja: abruks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit