Čanahi
Foto: Shutterstock
3.3333 3
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 kartupeļi
kartupeļi
1
1 baklažāns
baklažāns
4
4 tomāti
tomāti
2
2 paprikas
paprikas
2
2 sīpoli
sīpoli
400 g
400 g jēra gaļa
jēra gaļa
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
4
4 ķiploka daiviņas, nomizotas
ķiploka daiviņas, nomizotas
200 ml
200 ml buljons
buljons
 
koriandrs, svaigs
koriandrs, svaigs
 
pētersīļi
pētersīļi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
2
2 lauru lapas
lauru lapas
  • Ēdieni podiņos
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkāršs, bet izcili gards un aromātisks sautējums māla podiņā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Māla podiņā ar vāku liek kubiņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus, kubiņos sagrieztu jēra gaļu, papriku un baklažānus, kapātus zaļumus.

    Pārlej ar sablendētiem tomātiem vai tomātu biezeni, kas izšķīdināts buljonā. Pievieno ķiplokus un pārējās garšvielas.

    Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 190 grādos sautēties uz 1,5-2 stundām. Neilgi pirms sautēšanās beigām pievieno vēl tomātus pēc garšas. Pasniedz galdā podiņā.

    Lai labi garšo!

    Iesūtīja: Pūķīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form