Foto: Shutterstock
Vienkāršs, bet izcili gards un aromātisks sautējums māla podiņā.
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 kartupeļi1 baklažāns4 tomāti2 paprikas2 sīpoli400 gjēra gaļa1 ĒKtomātu pasta4 ķiploka daiviņas, nomizotas200 mlbuljons koriandrs, svaigs pētersīļi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti2 lauru lapas

Sagatavošana

1

Māla podiņā ar vāku liek kubiņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus, kubiņos sagrieztu jēra gaļu, papriku un baklažānus, kapātus zaļumus.

2

Pārlej ar sablendētiem tomātiem vai tomātu biezeni, kas izšķīdināts buljonā. Pievieno ķiplokus un pārējās garšvielas.

3

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 190 grādos sautēties uz 1,5-2 stundām. Neilgi pirms sautēšanās beigām pievieno vēl tomātus pēc garšas. Pasniedz galdā podiņā.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!