
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 kartupeļi
kartupeļi1
1 baklažāns
baklažāns4
4 tomāti
tomāti2
2 paprikas
paprikas2
2 sīpoli
sīpoli400 g
400 g jēra gaļa
jēra gaļa1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta4
4 ķiploka daiviņas, nomizotas
ķiploka daiviņas, nomizotas200 ml
200 ml buljons
buljons koriandrs, svaigs
koriandrs, svaigs pētersīļi
pētersīļi pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti2
2 lauru lapas
lauru lapasVienkāršs, bet izcili gards un aromātisks sautējums māla podiņā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Māla podiņā ar vāku liek kubiņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus, kubiņos sagrieztu jēra gaļu, papriku un baklažānus, kapātus zaļumus.
Pārlej ar sablendētiem tomātiem vai tomātu biezeni, kas izšķīdināts buljonā. Pievieno ķiplokus un pārējās garšvielas.
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 190 grādos sautēties uz 1,5-2 stundām. Neilgi pirms sautēšanās beigām pievieno vēl tomātus pēc garšas. Pasniedz galdā podiņā.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Pūķīte
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.