Foto: DELFI
Cauraudzīša "sakostie" tupenīši - smeķīgām piedevām.
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi cauraudzītis sāls

Sagatavošana

1

Vidējus kartupeļus ļoti labi nomazgā, bet nemizo, jo nomizotiem pavisam cita garša. Cauraudzīti sagriež šķēlītēs.

2

Kartupeļi gandrīz pārgriež uz pusēm, nu tā, lai nebūtu līdz galam pārgriezts. Iekšā iekaisa sāli un ieliek cauraudzīša šķēlīti.

3

Sagatavotos kartupeļus liek uz cepamās veidnes vai pannas un cep 200-200*C līdz gatavi.

Iesūtīja: Kripatiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!