Foto: Shutterstock
Čebureki ar papriku - īpaši sulīgi un gardi.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gmilti1 gab.ola0.5 glāzeūdens sāls700 gmaltā gaļa3 paprikas pēc garšassāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

No sastāvdaļām samīca mīklu un ļauj pastāvēt 30 minūtes.

2

Papriku sagriež ļoti mazos gabaliņos vai samaļ kopā ar gaļu gaļasmašīnā un samaisa ar malto gaļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

3

Mīklu saveļ desiņā. Sagriež gabaliņos, nu tik lielos kā ping ponga bumbiņa. Katru gabaliņu ļoti plāni izrullē, ovāla formā.

4

Uz vienas puses liek ēdamkaroti pildījuma un pārloka otru malu pāri. Malas aizspiež ar dakšiņu /ne aso pusi/. Jāaizspiež kārtīgi, lai cepot sula neiztek.

5

Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai.

6

Čeburekus cep no katras puses 3-4 minūtes, uz vidējas uguns.

7

Pēc cepšanas uzliek uz papīra dvieļa, lai sasūcas liekā eļļa.

8

Pateicoties piparam, čebureki sanāk super sulīgi.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!