Čebureki ar bulgāru piparu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
1 gab.
0,5 glāze
Pildījumam:
7 gab.

Čebureki ar bulgāru piparu - īpaši sulīgi un gardi.

No sastāvdaļām samīca mīklu un ļauj pastāvēt 30 minūtes.

Piparu sagriež ļoti mazos gabaliņos vai samaļ kopā ar gaļu gaļasmašīnā un samaisa ar malto gaļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Mīklu saveļ desiņā. Sagriež gabaliņos, nu tik lielos kā ping ponga bumbiņa. Katru gabaliņu ļoti plāni izrullē, ovāla formā.

Uz vienas puses liek ēdamkaroti pildījuma un pārloka otru malu pāri. Malas aizspiež ar dakšiņu /ne aso pusi/. Jāaizspiež kārtīgi, lai cepot sula neiztek.

Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai.

Čeburekus cep no katras puses 3-4 minūtes, uz vidējas uguns.

Pēc cepšanas uzliek uz papīra dvieļa, lai sasūcas liekā eļļa.

Pateicoties piparam, čebureki sanāk super sulīgi.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form