Čebureki ar papriku
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
1 gab.
0,5 glāze
Pildījumam:
pēc garšas

Čebureki ar papriku - īpaši sulīgi un gardi.

No sastāvdaļām samīca mīklu un ļauj pastāvēt 30 minūtes.

Papriku sagriež ļoti mazos gabaliņos vai samaļ kopā ar gaļu gaļasmašīnā un samaisa ar malto gaļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Mīklu saveļ desiņā. Sagriež gabaliņos, nu tik lielos kā ping ponga bumbiņa. Katru gabaliņu ļoti plāni izrullē, ovāla formā.

Uz vienas puses liek ēdamkaroti pildījuma un pārloka otru malu pāri. Malas aizspiež ar dakšiņu /ne aso pusi/. Jāaizspiež kārtīgi, lai cepot sula neiztek.

Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai.

Čeburekus cep no katras puses 3-4 minūtes, uz vidējas uguns.

Pēc cepšanas uzliek uz papīra dvieļa, lai sasūcas liekā eļļa.

Pateicoties piparam, čebureki sanāk super sulīgi.

Iesūtīja: Ieva

Comment Form