40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gmilti1 gab.ola0.5 glāzeūdens sāls700 gmaltā gaļa3 paprikas pēc garšassāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
No sastāvdaļām samīca mīklu un ļauj pastāvēt 30 minūtes.
2
Papriku sagriež ļoti mazos gabaliņos vai samaļ kopā ar gaļu gaļasmašīnā un samaisa ar malto gaļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Mīklu saveļ desiņā. Sagriež gabaliņos, nu tik lielos kā ping ponga bumbiņa. Katru gabaliņu ļoti plāni izrullē, ovāla formā.
4
Uz vienas puses liek ēdamkaroti pildījuma un pārloka otru malu pāri. Malas aizspiež ar dakšiņu /ne aso pusi/. Jāaizspiež kārtīgi, lai cepot sula neiztek.
5
Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai.
6
Čeburekus cep no katras puses 3-4 minūtes, uz vidējas uguns.
7
Pēc cepšanas uzliek uz papīra dvieļa, lai sasūcas liekā eļļa.
8
Pateicoties piparam, čebureki sanāk super sulīgi.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit