Klasiskie čebureki
Foto: Privātais arhīvs
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Mīklai
120 g
120 g verdošs ūdens
verdošs ūdens
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
200 g
200 g milti
milti
Pildījumam
300 g
300 g maltā gaļa
maltā gaļa
100 g
100 g siers
siers
 
garšvielas
garšvielas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Čeburekus var pildīti ar visu, ko sirds kāro – sēnēm, sieru, bekonu, vistas gaļu, pat sautētajiem kāpostiem. Šī recepte ir klasiskā – ar maltu cūkgaļu. Čebureku garšas noslēpums ir bagātīgajā pildījumā. Mājās viegli tos pagatavot, cepot pannā ar lielu eļļas daudzumu – vismaz centimetru dziļumā. Recepti iesaka gardēde Aina Pitrāne.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Verdošam ūdenim pievieno sāli un eļļu. Labi samaisi.

    Ielej verdošo ūdeni izsijātos miltos.

    Sākumā apmaisi ar lāpstiņu. Pēc tam turpini mīcīt ar rokām aptuveni piecas minūtes.

    Mīklai ļauj atpūsties 30 minūtes.

    Pa to laiku gatavo pildījumu no maltās gaļas, siera un garšvielām, visu samīcot viendabīgā masā.

    Mīklu izrullē gandrīz caurspīdīgu.

    No mīklas gatavo čebureku apvalciņu un pildi ar gaļas-siera masu.

    Pannā ielej eļļu, lai tā noklāj centimetru dziļumā.

    Cep čeburekus pannā uz vidējas liesmas no abām pusēm.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam