Foto: Shutterstock
Čebureki, kas pagatavoti no mīklas ar ūdeni. Rezultāts būs tik gards, ka viesi saimnieci slavēs.
80Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
6 glāzesmilti2 glāzessilts ūdens2 gab.olas0.5 TKsāls maltā gaļa garšvielas sīpoli

Sagatavošana

1

Miltus izbirdināt caur sietu bļodā. Pielikt olas, ūdeni un sāli. Visu samaisa. Ja mīkla līp pie rokām, pa nelielai porcijai pieliek vēl miltus.

2

Kad mīkla vairs nelīp pie rokām, to pamīca 5 minūtes.

3

Mīklu izrullē, uztaisa apli un liek iekšā malto gaļu, sajauktu ar garšvielām un sīpoliem. Aizver ciet un apcep uz pannas lielā daudzumā eļļas no abām pusēm.

Recepti iesūtīja: Primula

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!