Čebureki ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
3.4286 21
12 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Čebureki, kas pagatavoti no mīklas ar ūdeni. Rezultāts būs tik gards, ka viesi saimnieci slavēs.

Miltus izbirdināt caur sietu bļodā. Pielikt olas, ūdeni un sāli. Visu samaisa. Ja mīkla līp pie rokām, pa nelielai porcijai pieliek vēl miltus.

Kad mīkla vairs nelīp pie rokām, to pamīca 5 minūtes.

Mīklu izrullē, uztaisa apli un liek iekšā malto gaļu, sajauktu ar garšvielām un sīpoliem. Aizver ciet un apcep uz pannas lielā daudzumā eļļas no abām pusēm.

Recepti iesūtīja: Primula

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form