Čedaras siera vafeles ar grilētu vistu, halapenjo un marinētiem gurķiem
Foto: DELFI kolāža / publicitātes foto
3.0000 4
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Vafelēm:
1 gab.
1 gab. ola
ola
1 glāze
1 glāze piens
piens
3 ĒK
3 ĒK vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļa
1 glāze
1 glāze milti
milti
2 ĒK
2 ĒK papildus milti
papildus milti
1.5 TK
1.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
1 TK
1 TK brūnais cukurs
brūnais cukurs
0.5 TK
0.5 TK jūras sāls
jūras sāls
1 šķipsna
1 šķipsna kajēnas pipari
kajēnas pipari
1 TK
1 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
100 g
100 g rīvēts Čedaras siers
rīvēts Čedaras siers
Grilētai gaļai:
3 gab.
3 gab. vistas fileja
vistas fileja
2 ĒK
2 ĒK saldā čili mērce
saldā čili mērce
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
0.3 TK
0.3 TK sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
Piedevas:
 
Spilva grieztie, marinētie halapenjo pipari
Spilva grieztie, marinētie halapenjo pipari
 
Spilva grieztie, marinētie gurķi
Spilva grieztie, marinētie gurķi
 
Spilva street food Provansas majonēze
Spilva street food Provansas majonēze
 
ķirštomāti, avokado, kinza
ķirštomāti, avokado, kinza
  • Ass un pikants ēdiens
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šī ir lieliska vakariņu vai vasaras dārza ballītes ideja. Siera vafeles garšos gan pieaugušajiem, gan bērniem. Vafeļu mīklu var pagatavot jau vairākas stundas iepriekš un garšas dažādošanai var pievienot, piemēram, konservētu kukurūzu vai gabaliņos sagrieztus saulē kaltētos tomātus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Iemarinē vistas fileju: vistas filejām pievieno visas sastāvdaļas, kārtīgi apviļā, traukam pārliek pārtikas plēvi un atstāj istabas temperatūrā līdz gatavošanai.

    Pagatavo vafeļu mīklu. Sakuļ olu, pievieno pienu un eļļu. Atsevišķā traukā samaisa miltus, cepamo pulveri, cukuru, sāli un garšvielas. Pievieno piena maisījumu un sakuļ, līdz viendabīga mīkla. Tad iemaisa rīvēto sieru.

    Uzsilda biezo vafeļu pannu un cep vafeles.

    Paralēli grilā vai grilpannā cep iemarinētās vistas filejas, līdz gatavas. Mazliet atdzesē un sagriež plānās šķēlēs.

    Uz katras vafeles kārto grilētās vistas un avokado šķēlītes, marinētos gurķīšus un halapenjo, uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus un kinzu. Pārlej majonēzi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form