10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
šķēlesbaltmaize150 gcepetis2 TKsviests ķirši
Sagatavošana
1
Maizes šķēlēm nogriež garozu, uzziež sviestu un sagriež kvadrātiņos vai ar glāzi izspiež aplīšus.
2
Cepeti sagriež plānās, vienādās šķēlītēs, tik lielās, cik lielas maizes.
3
Ķiršiem izņem kauliņus.
4
Uz maizes šķēlītēm liek gaļas šķēlīti. Uz iesma uzdur ķirsi, izdur cauri ielocītai gaļai un maizei. Pirms pasniegšanas uzglabā vēsumā.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit