Foto: Shutterstock
Cepeša - ķiršu kanapē - uzkodas ar odziņu.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
šķēlesbaltmaize150 gcepetis2 TKsviests ķirši

Sagatavošana

1

Maizes šķēlēm nogriež garozu, uzziež sviestu un sagriež kvadrātiņos vai ar glāzi izspiež aplīšus.

2

Cepeti sagriež plānās, vienādās šķēlītēs, tik lielās, cik lielas maizes.

3

Ķiršiem izņem kauliņus.

4

Uz maizes šķēlītēm liek gaļas šķēlīti. Uz iesma uzdur ķirsi, izdur cauri ielocītai gaļai un maizei. Pirms pasniegšanas uzglabā vēsumā.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!