Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī pagatavota gardā zivs ar tomātiem un garšaugiem.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
zivis (piemēram, doradas vai mencas)4 gab.tomāti3 gab.sīpoli2 ĒKcitronu sula sāls rozmarīns pipari zaļumi ķiploki

Sagatavošana

1

Notīrītas, izķidātas zivis pārkaisa ar sāli un pipariem.

2

Sīpolus pārgriež uz pusēm, saliek ar eļļu ieziestā formā pamīšus ar tomātiem un ķiplokiem, pievieno rozmarīna zariņus un uzkaisa sāli. Uz dārzeņiem izkārto zivju gabalus.

3

Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30-35 minūtes.

4

Karstas zivis pārkaisa ar zaļumiem un apslaka ar citronu sulu.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!