Foto: Shutterstock
Cūkgaļa marinādē ar kartupeļiem - cepeškrāsnī, lai kārtīgas pusdienas vienā cepienā.
70Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļa sīpoli ķiploki kartupeļi MARINĀDEI:2 ĒKetiķis 9 % vai citrona sula1 ĒKsinepes1 ĒKmajonēze1 ĒKmedus1 ĒKsojas mērce0.5 TKmalti melnie pipari1.5 TKsāls

Sagatavošana

1

Visas marinādes sastāvdaļas samaisa, liek tajā 2 cm biezas cūkgaļas šķēles (labāk ar ribiņu) un iemarinē.

2

Cepamajā veidnē liek kartupeļus, kas sagriezti uz pusēm vai daiviņās, sīpolu šķēles, kādu ķiploku daiviņu, virsū kartupeļiem liek marinēto gaļu.

3

Vāku virsū un līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī iekšā uz 50 minūtēm, vāku iesākumā nevirinor vismaz 30 minūtes.

Iesūtīja: siikpaka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!