70Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļa sīpoli ķiploki kartupeļi MARINĀDEI:2 ĒKetiķis 9 % vai citrona sula1 ĒKsinepes1 ĒKmajonēze1 ĒKmedus1 ĒKsojas mērce0.5 TKmalti melnie pipari1.5 TKsāls
Sagatavošana
1
Visas marinādes sastāvdaļas samaisa, liek tajā 2 cm biezas cūkgaļas šķēles (labāk ar ribiņu) un iemarinē.
2
Cepamajā veidnē liek kartupeļus, kas sagriezti uz pusēm vai daiviņās, sīpolu šķēles, kādu ķiploku daiviņu, virsū kartupeļiem liek marinēto gaļu.
3
Vāku virsū un līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī iekšā uz 50 minūtēm, vāku iesākumā nevirinor vismaz 30 minūtes.
Iesūtīja: siikpaka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit