Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī ceptas cūkgaļas karbonādes sīpolu un krējuma mērcē. Gards paēdiens!
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
0.5 kgcūkgaļa1 ĒKtauki gab.sīpoli2 ĒKskābs krējums sāls pipari ūdens

Sagatavošana

1

Cūkgaļu sagriež šķēlēs.

2

Šķēles izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un apcep no abām pusēm.

3

Sīpolus sagriež ripiņās un apcep taukos līdz tie kļūst caurspīdīgi.

4

Tad apcepto gaļu un sīpolus liek kārtām cepeštraukā, pārlej ar krējuma mērci un cep cepeškrāsnī, līdz gaļa mīksta.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!