Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī pagatavotas kotletes itāļu gaumē ar īpašo mērci.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gliellopa maltā gaļa0.25 taserīvmaize0.25 taseūdens1 gab.ola sāls pipari0.25 taseitāļu salātu mērces2 tasesplānās šķēlēs sagriezti sīpoli2 tasesplānās šķēlēs sagrieztas sēnes200 gtomātu mērce0.5 TKkaltēts baziliks siers (cietais)

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

2

Samaisa kopā malto gaļu, rīvmaizi, ūdeni, olu, sāli, piparus. Izveido ovālas kotletītes un ievieto dziļā cepamveidnē.

3

Uz plīts pannā uzsilda salātu mērci. Pievieno sīpolus un sēnes. Piemaisa klāt tomātu mērci un baziliku. Visu šo pārlej pāri kotletēm un liek cepties krāsnī 30 minūtes. Pēdējās 10 minūtes pārkaisa ar rīvētu sieru.

Iesūtīja: Rasma Raistere

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!