
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. burkāni
burkāni4 gab.
4 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas1 ĒK
1 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs2 ĒK
2 ĒK vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļaNe visiem garšo burkāni. Taču krāsnī cepti burkāni garšo visiem – pārbaudīts!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Burkānus nomizo, sagriež stienīšos.
Pagatavo marinādi no eļļas, brūnā cukura un saspaidītiem ķiplokiem.
Ieliek burkānu stienīšus mērcītē, samaisa un atstāj divas stundas pamarinēties istabas temperatūrā.
Liek cepešpannā uz cepamā papīra, cep 200 grādu temperatūrā, kamēr sasniegta vēlamā gatavība. Ja vēlas burkānu čipsus – cep, kamēr burkāni sausāki, ja vēlas burkānus kā piedevu ēdienam, cep īsāku laiku.
Pasniedz kā gardu uzkodu vai kā piedevu putnu vai gaļas ēdieniem.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.