Cepeškrāsnī cepti burkānu čipsi
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. burkāni
burkāni
4 gab.
4 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
1 ĒK
1 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
2 ĒK
2 ĒK vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ne visiem garšo burkāni. Taču krāsnī cepti burkāni garšo visiem – pārbaudīts!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānus nomizo, sagriež stienīšos.

    Pagatavo marinādi no eļļas, brūnā cukura un saspaidītiem ķiplokiem.

    Ieliek burkānu stienīšus mērcītē, samaisa un atstāj divas stundas pamarinēties istabas temperatūrā.

    Liek cepešpannā uz cepamā papīra, cep 200 grādu temperatūrā, kamēr sasniegta vēlamā gatavība. Ja vēlas burkānu čipsus – cep, kamēr burkāni sausāki, ja vēlas burkānus kā piedevu ēdienam, cep īsāku laiku.

    Pasniedz kā gardu uzkodu vai kā piedevu putnu vai gaļas ēdieniem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form