Cepeškrāsnī cepti kartupeļi pikantā marinādē ar kraukšķīgām mednieku desiņām
Foto: DELFI
2.8750 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
16
16 kartupeļi
kartupeļi
8
8 mednieku desiņas
mednieku desiņas
Marinādei
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
1/2 TK
1/2 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
4 ĒK
4 ĒK sojas mērce
sojas mērce
6
6 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
4 ĒK
4 ĒK eļļa
eļļa
  • Gaļas ēdieni
  • Kartupeļu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Zeltaini kartupelīši un kraukšķīgas mednieku desiņas – smaržos visa māja un ģimene būs sajūsmā! Turklāt nenāksies pat īpaši nopūlēties virtuvē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielus, vienāda lieluma kartupeļus nomizo, liek vārīties. Pa to laiku mednieku desiņas iegriež ar nazi.

    Gatavo mērci. Ķiplokus nomizo, samaisa trauciņā ar pārējām sastāvdaļām.

    Kad kartupeļi sāk vārīties, tos turpina vārīt 4-5 minūtes, tad nokāš, ber katliņā un nožāvē uz nelielas liesmas 2-3 minūtes.

    Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem.

    Kartupeļus ber pannā, pievieno mērci, apmaisa, lai kartupeļi būtu viscaur noklāti ar mērci. Liek krāsnī un cep aptuveni 30 minūtes, tad izņem, pa starpām saliek desiņas.

    Krāsns temperatūru palielina līdz maksimāli iespējamai. Ja ir, tad izmanto grila režīmu. Liek pannu atpakaļ krāsnī un cep visu, līdz kartupeļi un desiņas ir skaisti apbrūnējuši līdz tev tīkamākajai pakāpei.

    Izņem no krāsns un bauda nekavējoties, papildinot ar sulīgiem dārzeņu salātiem. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form