Olas mafinu pannā
Foto: Shutterstock
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 olas
olas
6 šķēles
6 šķēles bekons
bekons
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
6 šķēles
6 šķēles tostermaize
tostermaize
 
pētersīļi vai citi zaļumi
pētersīļi vai citi zaļumi
 
eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Brokastu recepte tiem, kam apnikušas ikdienišķās "vēršacis", – olas mafinu pannā, kas pagatavotas cepeškrāsnī. Atliks vien sagatavot visu mafinu pannas iedaļās un ļaut krāsnij paveikt lielāko daļu darba.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

    Mafinu pannas iedaļas iesmērē ar eļļu. Ar nelielas tasītes palīdzību no tostermaizes šķēlēm izgriež sešus nelielus maizes apļus – tos ievieto mafinu iedaļu pamatnē.

    Gar mafinu pannas iedaļu maliņām ieklāj bekona šķēli, lai veidotos groziņš. Kad šādi groziņi sagatavoti, tajos iesit jēlu olu, lai visas iedaļas būtu aizņemtas.

    Olām uzkaisa sāli un piparus pēc garšas. Mafinu pannu liek cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz olas gatavas līdz vēlamajai dzeltenuma konsistencei.

    2 minūtes pirms cepšanas beigām olām uzkaisa pētersīļus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form