Cepta kamambera uzkoda
Foto: Shutterstock
4.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g Kamambera siers
Kamambera siers
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
dažas rozmarīna galotnītes
dažas rozmarīna galotnītes
 
olīveļla
olīveļla
 
grauzdēta maize
grauzdēta maize
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Karstās uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Izsmalcināta un krēmīga uzkoda, kas lieliski noderēs kā starteris nelielās viesībās. Visērtāk kamambēru būs cept, to atstājot skaistajā koka kastītē, bet ja siers nav kastītē, to ietin folijā un liek nelielā panniņā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C.

    Kamambēra ripuļa virspusē veic krustenisku iegriezumu.

    Ķiploku sagriež plānās šķēlītes un sasprauž siera mīkstumā. Arī rozmarīna zariņu galotnītes iesprauž siera mīkstumā.

    Sieru aprasina ar olīveļļu un liek karstā cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, līdz siers izkusis un veido burvīgu, krēmīgu mērci.

    Kamēr siers cepas, sagrauzdē arī maizes šķēles.

    Pasniedz sieru ar grauzdiņiem.

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form