50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.karpa malti melnie pipari sāls250 gmajonēze250 gskābs krējums2 gab.ķiploka daiviņas eļļa kartupeļi burkāni sīpoli
Sagatavošana
1
Karpai notīra zvīņas, pārgriež vēderu, iztīra iekšas, ierīvē zivi ar sāli un pipariem.
2
Cepešpannu ieziež ar eļļu, ieliek zivi. Apkārt liek kartupeļus, burkānus, sīpolus. Zivi pārlej ar mērci.
3
Mērci gatavo, sajaucot majonēzi, krējumu un sasmalcinātus ķiplokus.
4
Cep cepeškrāsnī, līdz zivs un dārzeņi gatavi – aptuveni 25-30 minūtes.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit