Foto: Shutterstock
Cepta karpa ar dārzeņiem gardā majonēzes–krējuma un ķiploku mērcē.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.karpa malti melnie pipari sāls250 gmajonēze250 gskābs krējums2 gab.ķiploka daiviņas eļļa kartupeļi burkāni sīpoli

Sagatavošana

1

Karpai notīra zvīņas, pārgriež vēderu, iztīra iekšas, ierīvē zivi ar sāli un pipariem.

2

Cepešpannu ieziež ar eļļu, ieliek zivi. Apkārt liek kartupeļus, burkānus, sīpolus. Zivi pārlej ar mērci.

3

Mērci gatavo, sajaucot majonēzi, krējumu un sasmalcinātus ķiplokus.

4

Cep cepeškrāsnī, līdz zivs un dārzeņi gatavi – aptuveni 25-30 minūtes.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!