Cepta ola kartupeļu groziņā
Foto: DELFI
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 kartupeļi
kartupeļi
2
2 olas
olas
2 šķēles
2 šķēles kūpināts bekons
kūpināts bekons
2 TK
2 TK eļļa
eļļa
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
šķipsna
šķipsna melnie pipari
melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Karstās uzkodas
  • Kartupeļu ēdieni
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Kēksiņu formiņas var izmantot, lai no rīvētiem kartupeļiem izveidotu groziņus, kuros var izcept smalki sagrieztu bekona šķēli un vēršaci. Cept būtu ieteicams individuālās keramiskās formiņās, lai tās varētu ērti pasniegt.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC.

    Ietauko kēksiņu formiņas, noliek malā. Notīra un uz rupjās rīves sarīvē kartupeļus. Sajauc ar sāli, pipariem un izklāj ar rīvētajiem kartupeļiem kēksiņu formiņas, veidojot groziņu. Apslaka nedaudz ar eļļu un liek karstā cepeškrāsnī 10 minūtes.

    Tikmēr smalki sagriež bekonu. Kartupeļu groziņos ieber sagriezto bekonu un liek atpakaļ krāsnī cepties vēl 10 minūtes.

    Visbeidzot groziņos iesit olas, katrā pa vienai, un liek cepties vēl apmēram 10 - 15 minūtes, līdz ola sarecējusi.

    Pasniedz, uzber nedaudz sāli un piparus.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form