40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gteļa gaļa100 gbaravikas15 gsviests3 šķēlescitrons sāls pipari
Sagatavošana
1
Teļa ciskas mīkstumu vai muguras gabalu sagriež šķēlēs, atdala plēves, izdauza, pārkaisa sāli, piparus un taukos cep, līdz gaļa gatava.
2
Sasmalcinātas baravikas apcep sviestā.
3
Traukā sakārto teļa gaļu kopā ar baravikām, citrona šķēlītēm.
Var izmantot arī citas sēnes.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit