Foto: Shutterstock
Visai grēcīgas un sātīgas brokastis, ko pagatavot no siera un kārdinošā bekona. Visgardāk sanāks, ja izmantosi kādu garšaugu sieru, kas neizkūst ātri.
20Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 šķēlessiers16 šķēlesbekons

Sagatavošana

1

Uz virtuves dēlīša noliek divas bekona šķēles. Šķēlēm pa vidu uzliek siera gabaliņu un aizloka bekona maliņas.

2

Pēc tam ievīstīto siera gabaliņu uzliek uz vēl divām bekona šķēlēm (lai bekona šķēles būtu krusteniski) un aizloka tās ciet.

3

Šādi sagatavo visus četrus siera gabaliņus.

4

Uzkarsē pannu un apcep bekonā ievīstīto sieru, līdz bekons gatavs.

Pasniedz uzreiz. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!